Turvaa kesämökkisi ja kotisi Yale Smart Living -hälytysjärjestelmällä

Turvaa kesämökkisi ja kotisi Yale Smart Living -hälytysjärjestelmällä

Kesämökkien turvaaminen on järkevää, sillä usein ne ovat tyhjillään valtaosan vuodesta. Yale Smart Living -tuotteiden asentaminen on helppoa ja niiden avulla tiedät aina, mitä mökilläsi tapahtuu.

On mahdotonta olla kahdessa paikassa samaan aikaan. Kun kesällä kaikki vapaa-aika kuluu mökillä, koti on tyhjillään. Kun arki pitää meidät kotona, mökki seisoo tyhjänä pitkiäkin aikoja.

Monet meistä ovat panostaneet kodin turvaamiseen esimerkiksi valvontakameroilla, hälytysjärjestelmillä, murtohälyttimillä tai älylukoilla, mutta valitettavan usein kesämökin turvaaminen hoidetaan perinteisillä lukoilla ja riistakameroilla.

Yale Smart Home, Yale Doorman sekä Yale Smart Home WiFi mökkimaisemassa

TURVAA JA HALLINNOI KESÄMÖKKIÄSI YALE SMART HOME -HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ

Kuinka pitkä matka sinulla on kesämökille? Onko mökkisi keskellä ympärivuotista asutusta vai ovatko naapurisi myös mökkiläisiä ja etäisyydet mökkienne välillä ovat pitkät?

Kun mökin turvaaminen hoidetaan modernisti Yale Smart Living -järjestelmällä, ei etäisyys mökille tai mökkinaapurien rooli tonttivahtina pääse korostumaan liikaa. Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän, Yale Doorman -älylukon sekä Yale-valvontakameroiden avulla hoidat mökkisi turvallisuutta helposti mobiilissa ja saat aina suoraan tiedon, mikäli mökissä tai sen pihapiirissä tapahtuu jotain sinne kuulumatonta.

YALE SMART HOME ON HELPPO ASENTAA ITSE

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän asentaminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi pystyt itse muokkaamaan hälytysjärjestelmästä juuri sinun tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden, sillä hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää yhteensä 40 erilaista lisätarviketta.

HALLITSE USEAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄÄ SAMALLA SOVELLUKSELLA

Yale Smart Home -hälytysjärjestelmien hallinta on helppoa, vaikka sinulla olisi käytössä useampi järjestelmä samaan aikaan. Voit hallinnoida esimerkiksi kotisi ja kesämökkisi hälytysjärjestelmiä yhden tilin takaa ja samalla sovelluksella. Näin pystyt helposti valvomaan useampaa kohdetta samaan aikaan.

KUN HANKIT YALE SMART HOME -HÄLYTYSJÄRJESTELMÄN, SAAT:

  • Keskusyksikön sireenillä (94dB)
  • Näppäimistön hälyttimen päälle / pois kytkentään.
  • Liiketunnistimen kameralla, joka aktivoi hälytyksen ja tallentaa kuvan, kun joku liikkuu mökissä. Kuvia voidaan tarkastella mobiiliapplikaatiosta.
  • Liiketunnistimen, joka aktivoi hälytyksen, kun joku liikkuu mökissä.
  • Kaksi ovi- / ikkunatunnistinta, jotka aktivoivat hälytyksen, kun ovi tai ikkuna avataan.
  • Virtalähteen keskusyksikölle
  • Paristot (ei kaapelointia tunnistimille / lisätarvikkeille)
  • Ohjeen ja asennustarvikkeet
  • Akkuvarmennuksen keskusyksikköön

 Yale Smart Home -järjestelmän käyttöön ei kuulu kuukausiveloitusta. Vaatii internet-liittymän.

MENIHÄN OVI LUKKOON? YALE DOORMAN -ÄLYLUKKO TUO MIELENRAUHAA

Jokaista mökkiläistä jää aina silloin tällöin vaivaamaan sama kysymys: Menihän ovi lukkoon? Useimmiten asia selviää vain kääntymällä takaisin ja varmistamalla asian itse.

Yale Doorman -älylukko ovessa

Kun yhdistät Yale Doorman -älylukon osaksi kesämökkisi hälytysjärjestelmää, mökin ovien lukitseminen hoituu kätevästi älypuhelimella. Yale Doormanin avulla pääset samalla eroon avaimista, joten enää sinun ei tarvitse piilotella mökin vara-avaimia ympäri tonttia. 

Mikäli haluat olla varma, että mökin ovet ovat varmasti lukossa, liitä Yale Doorman -älylukko osaksi Yale Smart Home -hälytysjärjestelmää Yale Smart Home -lukkomoduulin avulla. Näin sinun ei koskaan enää tarvitse kääntyä kesken kotimatkan varmistamaan, että mökin ovi todella meni kiinni. Lisäksi voit tulevaisuudessa avata oven esimerkiksi nuohoojalle, olitpa sitten mökillä tai kotona.

KORVAA RIISTAKAMERAT LAADUKKAILLA YALE SMART HOME WIFI-ULKOKAMEROILLA

Monien mökkiläisten kameravalvonta hoidetaan perinteisellä riistakamerlla. Yale Smart Home WiFi -ulkokameralla turvaat mökkisi laadukkasti. 

Voit tarkastella kameran tarkkaa ja korkealaatuista kuvaa puhelinsovelluksesta, tallentaa kuvaa ja videota nappia joko painamalla tai automaattisesti lisäämällä kameraan SD-muistikortin ja asettamalla liiketunnistuksen päälle.

Yale Smart Home wifi -mobiiliapplikaatio

Älykäs liiketunnistus aloittaa tallennuksen, kun se havaitsee liikettä ja halutessasi voit määrittää liiketunnistuksen piirissä olevan alueen älypuhelinsovelluksesta. Näin esimerkiksi mökkirannassa jatkuvasti heiluva puunoksa ei laukaise hälytystä joka kerta uudelleen.

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 59 Ei 3