Tee remontti itse

Tee remontti itse

Oletko kätevä käsistäsi ja haluat säästää remonttikustannuksissa? Silloin ainakin osan työvaiheista voi hyvin tehdä itse. Lue vinkit ja ryhdy toimeen!

Projektiasiakkuus kannattaa

Avaa asiakkuus lähimpään K-Rautaasi, jotta saat projektiasiakkaan rahanarvoiset edut. Lue lisää tästä

Mitä osaat itse?

Tee osaamiskartoitus: mitä osaat tehdä itse pienellä perehtymisellä ja mitkä työt kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi.

Me olemme koonneet sinua varten ohjeita, joilla vasta-alkajakin tekee osan remontista itse. Löydät vinkkejä esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontin tekemiseen, tapetointi- ja maalausohjeet sekä ohjeen laminaatin ja parketin asennukseen. Katso ohjeet tästä

Mitä ei saa tehdä itse?

Vesi ja sähkötyöt on aina teetettävä ammattilaisella. Asennuspalvelumme auttaa sinua järkevään hintaan. Tutustu asennuspalveluun tästä >

Tarvitaanko asbestikartoitus? Ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa täytyy teettää asbestikartoitus ennen purkutöitä.

Keneltä tarvitaan lupa?

Asunto-osakeyhtiöissä remonttiin tarvitaan yleensä taloyhtiön lupa. Tarkista omasta taloyhtiöstäsi ohjeet. Muista ilmoittaa remontistasi ajoissa – noin kuukautta aiemmin. Pieniin töihin kuten tapetointiin, maalaukseen ja väliovien poistamiseen ei yleensä tarvita lupaa.

Jos remontoit omakotitaloa, muita varmistaa että vakuutuksesi on kunnossa muutostöihin liittyen.

Me autamme onnistumaan

Me autamme sinua onnistumaan! Voit myös varata ajan K-Rautaan, josta saat apua remontin suunnitteluun ja aloittamiseen. Varaa aika tästä >

Muista nämä:

  • Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Suunnittele siis remonttisi etukäteen huolella.
  • Tee realistinen kustannusarvio. Pyydä tarvittavat tarjoukset remontintekijältä tai urakoitsijalta ja tee remontista kirjallinen sopimus. K-Raudan asennuspalvelu auttaa järkevään hintaan.
  • Selvitä ja hanki luvat rakennusvalvontaviranomaisilta ja tee ilmoitukset taloyhtiölle hyvissä ajoin.
  • Mikäli haluat kuitenkin yllättävän helpon remontin, tutustu K-Raudan Remonttimestariin.
Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 17 Ei 25