Tietoa K-Raudasta

Tietoa K-Raudasta

Me K-Raudassa autamme niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelumme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Tarjoamme rakentamisen, remontoinnin, pihan ja puutarhan sekä sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteet ja palvelut asiantuntevalla asiakaspalvelulla.  K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 140 kaupan Tammisaaresta Ivaloon ulottuvalla verkostollaan.

Suomen jokaisen paikallisen K-Raudan toiminnasta vastaavat K-kauppias-yrittäjät. K-kauppias varmistaa, että paikalliset asiakkaat saavat paikallisiin tarpeisiin sopivat tuotteet ja palvelut sekä erinomaista asiakaspalvelua. 

K-Raudassa kuluttaja- ja yritysasiakkaita palvellaan omien tarpeidensa mukaisesti, josta yhtenä esimerkkinä ainoastaan yritysasiakkaille suunnattu Pro Center –osasto omine palveluineen. Lue lisää siitä kuinka palvelemme ammattiasiakkaita.

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa

K-Rauta ja Onninen ovat osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka vähittäismyynti on yli 13 miljardia euroa. K on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin kaupan alan toimija ja työllistää yhteensä 45,000 henkeä

K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimiala tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkailleen kattavat rautakauppatuotteiden sekä sähkö- ja LVI-tuotteiden valikoimat, Pohjois-Euroopan kattavimman kauppaverkoston, verkkokaupat ja digitaaliset palvelut. Kesko on Euroopan viidenneksi suurin toimija rautakaupan markkinoilla.

Alan asiakkaitamme palvelevat Onninen, K-Rauta, Byggmakker, K-Senukai, OMA ja Rautakesko Yrityspalvelu. Yhdessä K-kauppiaiden kanssa työllistämme yli 15 000 alan ammattilaista ja vuoden 2016 pro forma -vähittäismyyntimme oli 4,4 miljardia euroa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa.

K on viidenneksi suurin toimija Euroopan rautakauppamarkkinoilla. Yhtiön strateginen tavoite on kasvaa ja saavuttaa yhä merkittävämpi asema Euroopan rakentamisen ja taloteknikan kaupan markkinoilla.  

www.kesko.fi

Töihin K-Rautaan

K-Raudan logo ja kuvia 

Löydät K-Raudan virallisen logon erilaisia versioita ja kuvia K-Raudasta Keskon aineistopankista

Käyttäjäsopimus

Tietosuojaseloste

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 40 Ei 33